Info voor de kunstenaars


  Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om als kunstenaar deel te nemen aan de kunstmarkt! Op deze pagina geven wij wat meer informatie voor kunstenaars en kun je je aanmelden via onderstaand formulier.

  Prijs

  Als kunstenaar betaal je €45,- voor de huur van een marktkraam. Indien je geen gebruik wenst te maken van een kraam, betaal je €25,- voor een standplaats.

  Aanvangstijden

  De kunstmarkt begint dit jaar 1,5 uur eerder dan normaal, namelijk om 11 uur. Dit naar vraag van vele bezoekers. Om deze vervroegde openingstijd te halen, moeten we ook eerder beginnen met het inrichten van de kramen. Wij zullen kunstenaars individueel op de hoogte brengen hoe laat er opgebouwd kan worden.

  Contact informatie

  Heb jij een vraag of zoek je contact met onze organisatie? Stuur dan een mail naar info@kunstmarktkessel.nl

  Aanmelding & bevestiging

  Wij zijn enthousiast om te mogen vertellen dat we jaarlijks veel aanmeldingen binnen krijgen van kunstenaars. Omdat we met een klein team vrijwilligers werken, kan het wat langer duren voordat je informatie ontvangt of jij mee mag doen aan onze kunstmarkt. Wanneer jij je aangemeld hebt voor 1 maart, kan je in april een mail verwachten met meer informatie.

  PR informatie

  Tijdens de kunstmarkt loopt er een fotograaf rond die sfeerfoto’s maakt voor pr-doeleinden voor komende kunstmarkten. Deze fotograaf draagt een batch van de kunstmarkt. Wanneer jij als kunstenaar niet wil dat jouw objecten gefotografeerd worden, kun je dit gewoon bij de fotograaf aangeven.

  Wanneer je meedoet aan de kunstmarkt, maken we daar graag wat extra promotie voor. Daarom vinden we het leuk als jij ons een stukje tekst en foto’s over jouw kunst stuurt. Wij plaatsen dezen op social media en in onze blog.